NUMENO d.o.o.
Goriška 11, 3230 Šentjur
tel.: 03 620 97 23
gsm: 031 600 560
fax: 03 574 35 04
e-mail: numeno@amis.net

Raster očala (rastrska očala ali očala z luknjicami)

Edina učinkovita očala na svetovnem tržišču z 12 mesečno garancijo. Bodite pozorni na velikost luknjic. Le luknjice, ki so v stotinko milimetra točne, so učinkovite.

Raster očala (očala z luknjicami) so bila izdelana na podlagi dognanj zanih oftalmologov /Bates, Koplak, Schneider/, ki so dognali, da lahko zdravimo in ozdravimo vid s posebnimi tehnikami in vajami. Malo ljudi ima čas ali potrpljenje za izvajanje vaj, zato so očala idealna za izvajanje teh vaj - treniranje mišic oči, ko hkrati opravljamo vse naše obveznosti oz. opravila.

Na podlagi raziskav na znanstveno tehničnem inštitutu Ministrstva za zdravje v Rusiji je bilo za ta očala izdano pozitivno mnenje o znatnih učinkih nošenja očal s strani prof. oftalmologa, dr. N.P. Pashtaeva.

Proizvajalec raster očal je v EU- Madžarska , naše podjetje pa je ekskluzivni zastopnik za Slovenijo in nekatere druge države.

Vision Fix je kakovostna blagovna znamka s pravilnim rastrom.

Očala lahko kupite v vseh trgovinah Sanolabor, Mariborskih lekarnah, Gorenjskih lekarnah, Dolenjskih lekarnah, lekarna Brežice, Goriške lekarne, mnogih zasebnih lekarnah, Stoma center, Zdravila ali pri nas po povzetju.

Poglejte si našo zloženko in navodila za uporabo.

Želimo, da jih čim prej začnete uporabljati in tako izboljšate svoj vid in odpravite druge težave kot so suhe oči ipd. Priporočamo jih tudi vsem, ki delajo z računalnikom.